Sway is het best te omschrijven als een popgroep met een wat uit de hand gelopen aantal (20) zangers en zangeressen. Ze brengen moderne popmuziek, ondersteund door een vijfkoppige band. Het genre is breed en varieert van Crazy little thing called love (Queen) tot Sexbomb (Tom Jones). Het is een enthousiaste groep mensen waar vanaf straalt dat ze graag met muziek bezig zijn. Daar ligt de kwaliteit van SWAY: plezier door niet alleen zichzelf, maar juist ook het publiek in de muziek en het enthousiasme mee te nemen. Na afloop van optredens wordt vaak gehoord, dat het fijn is om te beleven hoe de leden van Sway het enthousiasme steeds weer naar het publiek kunnen overbrengen.

Op maandag 11 december 2006 van 20.15 tot 22.30 uur houdt Sway een open repetitie, met als doel: kennismaking met Sway, wisselwerking tussen leden en mogelijke nieuwe leden, informeel kennismaken met de manier van repeteren onder leiding van de muzikale coach Gerard de Graaf.

Iedereen die geïnteresseerd is, kan vrijblijvend binnen komen lopen. Op dit moment heeft Sway erg veel behoefte aan een aantal mannen die de groep komen versterken. Voor meer informatie kun je ook bellen met Peggy de Graaf 0499-311217. Kijk ook eens op de vernieuwde website : www.sway.dse.nl